Incomsys logo
Начало Обзавеждане за спалня

Обзавеждане за спалня

Спалнята трябва да бъде спокойно и луксозно място, обзаведена с качествени мебели и всички детсайли, които я правят уникална.

Спалня - Микс от тъмно и светло

От съчетанието на тъмни дървесни плоскости, плоскости с цвят ванилия и светли стени се получава модерен интериор. Ламината включва в себе си и двата цвята, което спомага по този начин мебелите да изпъкват. Дизайна на тоалетката е направен така, че да може тя да се използва пред прозореца - елегантна, семпла и функционална.

виж повече

Спалня Бруклински мост

Тук фототапетът напълно трансформира пространството. Семплите и изчистени мебели, изработени от светли плоскости оживяват на фона на цветните стени. Това е стая, която създава изключително настроение.

виж повече

Красива и изискана спалня

Цялостния облик на стаята е съчетание между светли и тъмни нюанси. Модерната визия е допълнена чрез интересно проектираната табла зад леглото, декоративния тапет и елегантната пейка пред леглото. Всичко това е затоплено с паркета от светло, естествено дърво.

виж повече

Модерна спалня с черна стена

Мебелите са изработени от гланцирани плоскости. Една от стените е боядисана в черно и това от своя страна прави стаята да изглежда по-голяма. Нейната натуралност кара белите мебели да изпъкват и дава възможност за експериментиране със широк спектър от допълнителни цветове в стаята.

виж повече

Класическа спалня в синьо и бяло

Тази очарователна спалня е изработена от плоскости от бяло дърво и синьо. Когато тези два цвята се съчетаят се получава едно спокойно пространство. Ламината, който имитира състарени греди и фототапетът с книги създават винтидж дизайн.

виж повече

Спалня Орхидея

Тапета може да бъде точно това, от което вашата спалня се нуждае. Мебелите са изработени изцяло от бели гланцирани плоскости, но семплата им визия е разчупена с фототапет, който създава невероятно усещане за елегантност.

виж повече

Морско-океанска мечта - спалня

Леглото и нощните шкафчета са изработени от златисто-дървесна плоскост. Тюркоазено-сините стени създават уютна и спокойна атмосфера. Цветното шалте на леглото, съчетано с килима придават на спалнята още по-свеж вид.

виж повече

Монохромна спалня

Черно-бяла спалня, която изглежда прекрасно с акцент от черно-златист тапет, съчетан с дизайнерско осветление. Огледалата на гардероба увеличават усещането за пространство, а тапицираната табла със златисто-бяла кожа създава усещане за лукс. Осветлението зад таблата създава романтика.

виж повече
      1