Incomsys logo
Начало Обзавеждане за кухня

Обзавеждане за кухня

Кухнята е основното вътрешно пространство в дома, където най-често се посещава и се използва. Оформлението и дизайна на кухнята ще повлияят на начина, по който то е достъпно и функционално, за да се превърне в приятно работно място.

КУХНЯ БРУКЛИНСКИ МОСТ

Тематична концепция, която е готова да подобри интериора с различен поглед. Ако нямаш гледка от прозореца към Бруклинския мост, то винаги може да го имаш в интериора. Типичен пример за това е тази кухня, където той е проектиран на горния ред шкафове. Синият кварцов плот предизвиква допълнително усещане за свобода и се съчетава перфектно с нощния Бруклински мост.

виж повече

БЛЯСЪК В ЧЕРНО, БЯЛО И ГРАФИТ

Бялото играе главна роля, а сивия цвят е идеалния избор за тези, които искат изискана и модерна кухня. Осветителните тела на острова допълват цветовата схема и стил. Тя се интегрира без усилие към останалата част на дома. Всичко от което се нуждаете е цветни кухненски съдове, за да добавите горещия контрастен оттенък.

виж повече

МОДЕРНА БЯЛА КУХНЯ

Кухнята е част от дизайна на целия дневен тракт. Лицето и всички видими детайли са изработени от снежно бял МДФ гланц. Графитеният гръб добавя текстура към изцяло белия фон. Напълно вградените електроуреди са ключов елемент при проектирането на една висококачествена кухня. Поради малкото пространство в стаята част от кухнята е обособена като маса за хранене. Добре подбраните дръжки в черно и инокс значително подобряват цялостния външен вид на кухнята.

виж повече

КУХНЯ БЯЛО И ЧЕРВЕНО

Червеното е класически цвят, който традиционно представлява страст, любов, сила. Той е вмъкнат в кварцовия камък и принт стъклото на гърба на кухнята. Раздвижена, семпла, със стилни червени акценти. Белите уреди допринасят допълнително за естетичния вид на обзавеждането.

виж повече

ЧЕРВЕНИ МАКОВЕ

Белият цвят е отразяващ, спокоен, възстановителен и визуално увеличава пространството. Бялото обича черното и черното обича бялото. Доказателство за това е черния кварцов камък с разпръснати парченца огледало, които придават живот и изискан вид на интериора. Фокусната точка обаче се явява принт стъклото с макове, поставени на гърба на кухнята, което добавя уникалност.

виж повече

КРАСИВА МОНОХРОМНА КУХНЯ

Бялото е цвят в интериорния дизайн, който се използва за създаване на елегантност и изисканост. Тази кухня е проектирана с остров за по-голяма функционалност, съобразно спецификата на помещението. Тя има гланцово покритие, а тъмния плот създава монохромен стил, който допринася за изтънчеността в интериора. Разположението на прозореца от своя страна дава допълнителна естествена светлина.

виж повече

СИНЯ РЕТРО КУХНЯ

Синьото е цвят, който може да допълни всеки интериор. Тук сме направили една малка очарователна ретро кухня с вратички изработени от дъбов фурнир. Каменната стена допълва идеално естествения фон, като подобрява стила на пространството.

 

виж повече

КУХНЯ С ЧЕРНО-БЕЛИ МОТИВИ

Тази кухня е изцяло изработена от ПДЧ в светло сиво. Акцентите, които я правят по-модерна и по-свежа, са плочките на пода и на гърба в черно-бял географски модел. Кухненският плот е изработен от графитен технически камък, който допълнително допринася за нейния блясък.

 

виж повече

КЛАСИЧЕСКА БЯЛА КУХНЯ С БАР

Тази кухня е изработена с елегантни бели врати с дъбов фурнир и дървесен плот, който чудесно балансира традиционните и съвременните елемнти. Бара несъмнено е отлична идея за създаване на допълнително работно пространство и съхранение.

 

виж повече

БЯЛО И ЧЕРНО - НЕВЕРОЯТЕН ТРЕНД

Независимо дали харесвате класически или модерен стил, съчетанието между бяло и черно е винаги изтънчен избор. Вратите са изработени от бял МДФ гланц, а плота и гърба от черен технически камък. Той е издръжлив, лесен за подръжка, устойчив на оцветяване и придава тежест на кухнята.За да се запази цветовата схема електроуредите също са черни.

 

виж повече

ЧЕРВЕНО-БЯЛА КУХНЯ С ОСТРОВ

Красива бяла кухня с невероятно смели акценти в червено, намиращи се от двете страни на кухнята и острова. Съчетани с бялата кухня те не са толкова интензивни, а напротив дори фини. В комбинация с тъмния плот тази кухня става ултра модерна.

 

виж повече

СВЕТЛО И СИНЬО

Когато чуете антично първите цветове, които си представяте са кафяво, черно и бяло. Когато погледнете обаче тази кухня смело може да добавите и синия цвят. Той разрушаеа стериотипа на скучния античен вид. Създава спокойствие, лукс и пространство. Съчетанието със състарените греди, използвани за плот и гръб, я правят да изглежда още по-чаровна.

 

виж повече

ЕЛЕГАНТНА КУХНЯ С НЕВЕРОЯТНИ АКЦЕНТИ

Тази кухня представлява много елегантно предложение за всички, които искат да създадат очарователен декор в кухнята си. Вратите са изработени от естествен фурнир, боядисан в бяло. Тя дължи своя чар и топлина на внимателно подбраните акценти. Цветните декори по плочките и създават електичен вид. Осветлението в шкафовете предизвиква визуален интерес.

 

виж повече

БЯЛО С КАФЕ

Тук ви представяме една модерна кухня изработена от МДФ гланц бяло. Разделена е на три отделни къта, като всеки сам по себе си е добре организиран. Съчетани са два вида плот и като материал и като текстура – бял технически камък и плот с принт кафе на зърна. Този принт е проектиран и в стъкло, което е елемент под шкафовете на основната кухня.

 

виж повече
      1