Incomsys logo
Начало Обзавеждане за коридор

Обзавеждане за коридор

Много често антрето се класифицира като неполезно жилищно пространство. Ако погледнем обаче от друг ъгъл то е това, което създава първоначално впечатление за цялото жилище. Дизайна трябва да отговаря на дизайнерския стил на целия дом.

Антре

Малките антрета винаги са били предизвикателство за всеки дизайнер. Без да се използва подовото пространство тук е проектиран малък шкаф за обувки, прикрепен само на стената. Няколко пана в сиво и бяло, върху които са разположени закачалки за връхни дрехи служат за негова основа. Така се получава малко, ефектно и функционално антре.

виж повече

Антре

Утилитарна привлекателност в съчетание с индустриален стил създава очарованието и комфорта на модерната функционалност. Това антре излъчва стил, който пленява любителите на дизайна.

виж повече

Антре

Първоначално си мислим, че тъмните цветове в едно малко входно антре ще го направят още по-малко, но това не е така при едни бели стени. Предвидени са плитки шкафове за съхранение на обувки и няколко закачалки за връхни дрехи, което е напълно достатъчно за това пространство.

виж повече

Антре

Гардеробите в антрето са разположени по линията на стените. По този начин стесняваме коридора, но визуално запазваме линията. Цвета на мебелите е светъл и топъл, създаващ топлина и уют, като в същото време компенсира липсата на естествена светлина. Раздвижените рафтове са фокусна точка и раздвижват помещението. Добавянето на тапет създава индивидуалност. Дръжките са фин завършек на дизайна.

виж повече
      1