Incomsys logo
Начало Обзавеждане за детска стая

Обзавеждане за детска стая

Мебелите в детската стая трябва да са съобразени с възрастта на вашето дете. Тя изпълнява много функции в ежедневието му. Необходимо е достатъчно простор за игра и забавления,кът за спане и място за учебна работа.

Детска стая ябълково зелено

Класическо двуетажно легло обградено с шкафове, осигуряващи достатъчно място за съхранение. Чекмеджетата тип стълбичка за придвижване към горното легло, осигуряват допълнително дълбоко пространство и са идеалното място за съхранение на играчки. Ябълковото зелено в съчетание с бяло дава енергия, жизненост и щастие.

виж повече

Детски свят

Детската стая е място, където децата прекарват голяма част от времето си и затова трябва да се чувстват добре и да са в безопасност. Синият цвят е успокояващ, а съчетан със светлия дървесен цвят създава топлина и уют. Проектирани са различни функционални зони, необходими за всяко дете - зона за сън, за игра и за учене и креативност,

виж повече

Детска стая за малка балеринка

Детска стая със сини и розови стени, съчетани с мебели в топъл дървесен цвят. Има всичко необходимо за вашето дете - място за сън, кътче за игри и разбира се за учене. Геометричните рафтове са чудесен избор за добавяне на индивидуалност. Мястото е оптимизирано като е добавено второ изтеглящо се легло.

виж повече

Париж

Прекрасна стая за девойка в бяло, лилаво и разбира се Париж! Има достатъчно пространство за почивка, общуване с приятели и работно място. Чрез фототапета се усеща индивидуализъм.

виж повече

Детска стая за тийнейджър

Интериора на една тийнейджърска стая трябва да бъде гъвкав и многофункционален, защото младежът трябва да се чувства свободен и да прави почти всичко в нея. Зоната за сън е отделена от другите зони с декоративна стена, а акцент е луксозният фототапет с надписи.

виж повече
      1