Incomsys logo
Начало Интериорен дизайн

Интериорен дизайн

Красивите домове не се случват, те се създават!

      Интериорният дизайн е стил, цвят, настроение, хармония, контраст, комфорт, удобство и функционалност. Нашата работа е да ви дадем всичко това. Ние ще визуализираме пространството, преди то да бъде физически реализирано. Притежаваме технически опит и цялостно разбиране на дизайна и така получаваме функционално и естетическо подобряване на интериорните пространства.
                  Ние ще Ви помогнем да:      Нашите услуги включват координация и администриране на проекта. Това включва последващо завършване на проекта и работа в тясно сътрудничество със съответните доставчици и подизпълнители, за да се гарантира, че всеки етап от проекта се изпълнява по най-високите възможни стандарти.

      Предварителна консултация – съвети за функционално зониране, избор на стил на обзавеждане и мебели, цветови решения – 50 лв./час.

               За улеснение на нашите клиенти разработихме следните пакети:


  1. Икономичен пакет (20 лв./кв.м.) - включва предварителна консултация, 2D функционално разпределение, 3D визуализации, оферта за мебели. Работните размери на помещението се предоставят от клиента.
  2. Стандартен пакет (30 лв./кв.м.) - включва предварителна консултация, архитектурно заснемане, 2D функционално разпределение, 3D визуализации, технически проект и оферта за мебели. Съдействие при избор на текстил, стени и настилки, в съответните стилови и цветови решения, изготвяне на количествени сметки и ценови оферти. Не включва организиране и извършване на строително-ремонтни дейности. Включва авторски надзор до 4 посещения. Всяко следващо посещение се заплаща по 40 лв.
  3. Ексклузивен пакет (60 лв./кв.м.) - включва предварителна консултация, архитектурно заснемане, 2D функционално разпределение, 3D визуализации, технически проект и оферта за мебели. Съдействие при избор на текстил, стени и настилки, в съответните стилови и цветови решения. Изготявяне на количествени сметки и ценови оферти. Организиране и извършване на строително-ремонтни дейности. Включва пълен авторски надзор и инвеститорски контрол, необходими за цялостната реализация на интериорния проект. 

Интериорен дизайн
виж всички
     На теория знаем, че едно бяло пространство трябва да бъде рязко и студено, но визуалната реалност разказва съвсем друга история.
     В този апартамент млечно оцветената основа на стените и тъмния под са идеалното празно платно за създаване на поразително пространство, което никога не остарява. При едно такова бяло пространство се препоръчва да се въведат естествени материали, както в случая колоната е облечена с камък. Вратичките, изработени от бял МДФ гланц, в съчетание с белия технически камък създават луксозно излъчване. Проекция на тъмния под е част от кухненския плот и гръб в принт кафе, което прави помещението специално и живо. Акцентното осветление под кухненските шкафове добавя мека светлина към кухнята.
     Белия интериор в спалнята я прави озаряваща, релаксираща и спокойна. Цветния акцент с орхидеята на стената прави леглото фокусна точка и създава романтична атмосфера.
виж повече
Интериорен дизайн
виж всички
     Всеки изискан интериор демонстрира уникална естетика, изцяло повлияна от интересите и личността на самите жители.
     Това е апартамент с лек и шикозен интериор, за който за използвани естествени материали, лек текстил, утилитарни форми, които се събират, за да определят разнообразен, но сплотен характер на това стилно пространство.
     Всяка луксозна кухня, която създаваме е близка до сглобяването на съставките на вкусна многопластова рецепта. Лицето на кухнята е съчетание мяжду бял и сив металик, които придават зашеметяваща текстура. Отразяващата повърхност на малките огледални плочици на гърба на кухнята отблъсква светлината обратно през помещението, увеличава яркостта и добавя усещане за дълбочина.
     Артистичността на масата за хранене и осветителните тела са явни фокусни точки.
     Дрешника в спалнята е комбинация между персонализиран естетически дизайн и функционалност. Той е съобразен изцяло с необходимите нужди, стил и бюджет.
     Огледалните врати на гардероба в антрето създават излюзията за пространство. Цветните акценти и осветителното тяло в стил полилей допринасят за бляскавото усещане.
 
виж повече
ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
виж всички
    Модерният и изчистен интериорен дизайн на апартамента показва креативното използване на пространството. Дървесното покритие на мебелите, пода, както и камената стена носи топло и уютно усещане. Килимът е избран в цвят, който допълва дървесния под и има нюансите на мебелите в стаята, като в същото време ги и откроява.
    Дизайнът на осветлението играе ключова роля в интериорното пространство, като тук е решено с окачен таван и вградени луни с топла светлина, което има и красив декоративен акцент.
    За детската стая сме избрали неутрално светло дърво със сиви тонове. Предвидени са достатъчно спестяващи пространството мебели за съхранение. Идеално допълнение е тапета, в съчетание със завивките.
    Пералнята и сушилнята са разположени в антрето. Шкафа до тях играе ролята на килер. В другата част на антрето има достатъчно място за връхни дрехи, обувки и чанти.
    Малките пространства могат да бъдат стилно обзаведени и в същото време функционални.
    С вдъхновение и творчество всичко е възможно.
виж повече
ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
виж всички
Понякога минималистичната атмосфера на черно-белия интериорен дизайн е достатъчна, за да достигне до съвършенство.
Дизайнът е съчетан с ефективното използване на пространството, създавайки достатъчно място за максимален комфорт.Бели стени, бяла кухня, бяла трапезна маса и всичко това контрастира с черен плот, черен диван и черни столове. Тук е постигнат изключителен баланс между двата цвята.
Тъмната стена зад леглото в спалнята е текстуриран тапет, който придава дълбочина и елегантност. Декорацията в дневната с тапет на тухлички добавя стилов елемент от индустриалния стил, който се вписва в модерния дизайн. И всичко това е обвито с топлината на естествния паркет.
виж повече
Интериорен дизайн
виж всички
Интериора в апартамента е базиран на синьото и всичките му красиви нюанси, използван в боя, фототапети в дневната и спалнята, както и в принт стъклото на кухнята.
Мебелите за минималистични, за да не натоварваме излишно пространството. За да създадем дълбочина сме заложили на топъл дървесен под, както и дървесни елементи в част от мебелите.
виж повече