Incomsys logo
Начало Интериорен дизайн ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

    Модерният и изчистен интериорен дизайн на апартамента показва креативното използване на пространството. Дървесното покритие на мебелите, пода, както и камената стена носи топло и уютно усещане. Килимът е избран в цвят, който допълва дървесния под и има нюансите на мебелите в стаята, като в същото време ги и откроява.
    Дизайнът на осветлението играе ключова роля в интериорното пространство, като тук е решено с окачен таван и вградени луни с топла светлина, което има и красив декоративен акцент.
    За детската стая сме избрали неутрално светло дърво със сиви тонове. Предвидени са достатъчно спестяващи пространството мебели за съхранение. Идеално допълнение е тапета, в съчетание със завивките.
    Пералнята и сушилнята са разположени в антрето. Шкафа до тях играе ролята на килер. В другата част на антрето има достатъчно място за връхни дрехи, обувки и чанти.
    Малките пространства могат да бъдат стилно обзаведени и в същото време функционални.
    С вдъхновение и творчество всичко е възможно.


свържете се с нас

Моля попълнете информацията в полето
Моля попълнете информацията в полето
Моля попълнете информацията в полето
Моля попълнете информацията в полето
Моля попълнете информацията в полето
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Полетата маркирани със * са задължителни за попълване!